Oxygène PC

Astuces, Sécurité & Aide informatique

puma sneakers dames

Votre PC est infecté par un troyen, un virus, un spyware ? Vous souhaitez vous débarasser de barres d'outils indésirables ou venir à bout de la publicité intempestive ? C'est ici que vous devez poster vos logs HijackThis et autres rapports pour analyse.

Modérateurs: Modérateurs, Visiteurs Sécu

puma sneakers dames

Messagepar Xanthe Roger » Sam 9 Nov 2019 02:52

AMOVA's werden uitgevoerd met behulp van st berekend uit een paarsgewijze puma schoenen matrix op basis van p-afstanden. Statistische significantie van st-waarden werd getest met behulp van 10.000 permutaties. Om het effect van eerdere aannames op de geografische onderverdeling van de poema te minimaliseren, hebben we een aantal verschillende scenario's getest om de best mogelijke manier te vinden om de historische populatiestructuur in deze soort weer te geven (d.w.z. degene die de geschatte st maximaliseert). Deze AMOVA's waren gebaseerd op twee steekproefsets: (1) Alleen Zuid-Amerika (SA): en (2) de volledige steekproef van SA, Midden-Amerika (CA) en Noord-Amerika (NA).

Onze eerste reeks beesten was gericht op het schatten van de moleculaire kloksnelheid voor ons segment in puma-lijnen. We gingen uit van een Yule-proces voor de boom en namen een niet-gecorreleerde lognormale ontspannen moleculaire klok op. Om beter aan de verwachtingen van het Yule-proces te kunnen voldoen, hebben we slechts puma sneakers vijf uiteenlopende puma-haplotypes opgenomen, samen met de twee hier gegenereerde jaguarundi-sequenties. Om de moleculaire klok te kalibreren gingen we ervan uit dat poema's en jaguarundis varieerden tussen 3.16 en 6.01 MYA (95% HPD van de schatting gerapporteerd door Johnson et al. (2006) met behulp van een nucleaire supermatrix).

We hebben puma sneakers dames de t MRCA beoordeeld voor vier verschillende monstersets: (i) compleet monster; (ii) alleen Zuid-Amerika; (iii) Noord- en Midden-Amerika (NA NCA); en (iv) een subset van 24 NA NCA-monsters die een regionaal endemische sublade in het haplotype-netwerk vormden, wat wijst op autochtone diversificatie (zie resultaten). De BSP-analyses werden alleen uitgevoerd voor sets (i) en (ii), omdat hun grotere steekproefgrootte meer robuuste demografische gevolgtrekkingen mogelijk maakte. Over het algemeen waren er 28 haplotypes, waarvan 22 in Zuid-Amerika (H01 - H22), een van deze (H09) worden gedeeld met Midden-Amerika (figuur 2A). Matige tot hoge niveaus van haplotypediversiteit werden waargenomen, puma werkschoenen terwijl de nucleotidendiversiteit vrij laag was (tabel 2).

Toen de P. yagouaroundi-sequenties als outgroups in het netwerk werden gebruikt (Figuur 2A), werden ze door 85 mutatiestappen verbonden met puma haplotype H01, ter ondersteuning van deze positie voor de puma mtDNA-root. Haplotype H01 is te vinden in Midden-Zuid-Amerika (Paraguay, evenals de Braziliaanse staten MS, SP en MG), die op minstens zes mutatiestappen verschillen van de belangrijkste Noord- en Midden-Amerikaanse haplotypes. Toen de M. trumani-sequentie in het netwerk was opgenomen (figuur 2B), werd de lengte van de sequentie-uitlijning teruggebracht tot 286 bp om overeen te komen met het beschikbare segment voor deze outgroup.

De Bayesiaanse analyses uitgevoerd met Beast hielpen verder om licht te werpen op de historische demografische poema's zoals onthuld door het mtDNA. In de eerste analyseronde, waarbij vijf personen met de meest uiteenlopende haplotypes en twee jaguarundis werden gebruikt, schatten we het vervangingspercentage van het geanalyseerde ND5-segment op 2,054% per miljoen jaar (MY). Door dit substitutiepercentage toe te passen in de tweede reeks analyses, hebben we afgeleid dat de gemiddelde t MRCA van puma's 0,237 MYA is (95% HPD: 0,105-0,391 MYA). Voor Zuid-Amerikaanse poema's werd de gemiddelde t MRCA geschat op puma voetbalschoenen 0,211 (0,091-0,335) MYA.

Wanneer monsters uit Noord-Amerika (NA) en Midden-Amerika (CA) afzonderlijk werden geanalyseerd, was hun gemiddelde geschatte t MRCA 0,231 (0,102-0,387) MYA. Tot slot hebben we de t MRCA geschat voor een subset van 24 NA CA-monsters die een endemisch monofyletisch cluster vormden (zie figuur 2A), met een waarde van 0,037 (0,006 - 0,077) MYA. De Bayesiaanse skyline plotanalyse onthulde het bewijs van een zeer recente (ca. 8.000 jaar geleden) demografische expansie in poema's (figuur 4). Het signaal voor deze uitbreiding was duidelijk bij beide gegevenssets (volledige steekproef en alleen Image Zuid-Amerikaanse poema's), met slechts kleine verschillen in de geschatte parameters.
Xanthe Roger
 
Messages: 3
Enregistré le: Sam 9 Nov 2019 01:56

Retourner vers Désinfection de virus & nettoyage des nuisances

 


  • Articles en relation
    Réponses
    Vus
    Dernier message

Qui est en ligne

Utilisateurs parcourant ce forum : Aucun utilisateur enregistré et 0 invités